Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

Vrei sa faci parte din Team33Cluj 2013?

Avand in vedere ca sezonul 2012 s-a incheiat pentru Team33Cluj, staff-ul echipei se gandeste deja la organizarea si logistica sezonului 2013. La fel ca si in fiecare an, pe langa pilotul  Zsigmond Zoltan, echipa doreste sa atraga piloti si parteneri tehnici care sa reprezinte Team33Cluj in campionatul romanesc Dunlop Romanian Superbike 2013. Clasele competitionale disponibile in RoSBK sunt SBK 1.000 cc si SSP 600 cc, fiecare cu cate o sub-clasa destinata debutantilor.

Echipa Team33Cluj pune la dispozitia celor interesati cunostintele dobandite in cei 7 ani de competitii moto organizate precum si sustinerea logistica si teoretica necesara participarii la etapele RoSBK sau a altor campionate similare. Intentia clubului este sa mentina nivelul ridicat de competitivitate precum si sa
ajute la atragerea cat mai multor motociclisti rutieri pe circuit. Pilotii debutanti pot progresa in siguranta alaturi de pilotii cu experienta ai echipei si pot beneficia de imaginea solida pe care echipa si-a realizat-o in sezoanele competitionale precedente.

Pentru cei care doresc sa faca parte din Team33Cluj in sezonul 2013, in calitate de piloti sau de staff tehnic, pot sa instiinteze conducerea echipei pana la data de 15 noiembrie 2012 cu privire la intentia lor. Acest sondaj cauta sa stabileasca nevoile echipei pentru noul sezon competitional astfel incat sa poata fi totul pregatit in cele mai mici detalii. In functie de posibilitati si in urma analizarii propunerilor primite, membri clubului vor putea contura componenta echipei si prefigure modul de organizare al sezonului urmator.

Va asteptam sa ne contactati pe adresa zoli33@33team.net pentru a face parte dintr-o echipa pasionata!