Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

Motocicleta noua pentru Zsigmond Zoltan

Avand in vedere un sezon 2012 dezamagitor din punct de vedere al performantelor competitionale, Team33Cluj va incearca revenirea in topul RoSBK 2013. Primul pas in aceasta directie a fost facut de catre pilotul principal al echipei, Zsigmond Zoltan, care a reusit, dupa indelungi cautari si analize, sa se decida asupra noului motor cu care va alerga sezonul viitor.

Astfel, cu sprijinul vital al Gynia si Suncart, Zoli a facut alegerea cu sufletul, si dupa 2 sezoane in saua unui Kawasaki ZX-10R ’08, continuitatea cu noul model al “verzilor” a venit firesc. In 2013, Zoli va concura cu Kawasaki ZX-10R ’12, nou nout, ce urmeaza a fi preparat pentru competitii de catre partenerii tehnici ai echipei.

Aerul proaspat adus de noua “jucarie” il va ajuta pe Zoli sa se relanseze in lupta pentru top5 al clasei SBK, o lupta ce nu va fi usoara avand in vedere concurenta puternica ce se va prezenta la startul noului sezon folosind preponderant modelul BMW S1000R HP4, extrem de performant.

Va tinem la curent cu noutatile si cu evolutia pregatirilor inainte de sezonul 2013, toate fiind comunicate aici, pe site-ul oficial Team33Cluj.