Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

Componenta echipa 2013

Odata cu trecerea in noul an, Team33Cluj a incercat sa-si definitiveze componenta echipei, alaturi de gandurile de sanatate si impliniri pe care le transmite tuturor apropiatilor.

Astfel, la startul sezonului 2013 in Dunlop RoSBK se vor alinia doi piloti la clasa SBK 1.000 cc, doi piloti debutanti in competitia GP Rookies Cup 1.000 cc si un pilot la GP Rookies Cup 600. Alaturi de clujeanul Zsigmond Zoltan, la SBK va concura Emilian Cioata din Tg.Mures, iar la GP Rookies vor fi colegi Razvan Ponoran din Zlatna si Iosif Ureche din Bistrita la clasa 1.000 si Ovidiu Marian din Turda la 600. Echipa se va baza si in continuare pe serviciile si sprijinul Patriciei Toma si a lui Victor Mihailescu, ambii retrasi din activitatea competitionala in 2012.

Motocicletele utilizate de Team33Cluj in 2013 denota preferinta pilotilor pentru marcile japoneze consacrate. Astfel, Zoli si Iosif vor utiliza modelul Kawasaki ZX10R 2012, respectiv 2008, Emi si Razvan vor concura pe Suzuki GSX-R 1000 K7, respectiv K8, iar Ovidiu va alerga pe o Yamaha R6. Design-ul motocicletelor va fi decis in urma poll-ului lansat pe forumul oficial al echipei, dorindu-se atat pastrarea traditiei de imagine cat si afisarea unui aer proaspat in noul sezon.

In prezent, echipa se pregateste atat fizic cat si financiar de noul sezon. Se discuta inca intens cu posibili sponsori si parteneri care vor oferi sansa pilotilor sa progreseze cat mai bine in ierarhia campionatului. Razvan, Iosif si Ovidiu nu au target-uri impuse de catre echipa, scopul lor fiind de a acumula experienta si a incerca sa faca pasul catre clasa SBK si SSP spre sfarsitul sezonului sau in 2014. Zoli trebuie sa-si confirme rezultatele bune avute in trecut si isi doreste sa atace primele 5 pozitii ale clasei SBK, in timp ce Emi va incerca sa faca fata cu brio deficitului puternic la capitolul material de concurs.

Asadar, Team33Cluj se va afla la startul sezonului intr-o formula capabila sa produca surprize atat la SBK cat si la GP Rookies si, cu ajutorul sponsorilor si partenerilor, va incerca sa se impuna in elita pilotilor romani, fiind in continuare singura echipa din Transilvania participanta in Dunlop RoSBK.