Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

Prima etapa RoSBK… la Serres

Dupa o asteptare indelungata incununata cu evenimentul de lansare a echipei in sezonul 2013, Team33Cluj va face deplasarea catre prima etapa a Dunlop Romanian Superbike. Traditional, aceasta se va desfasura la Serres, in Grecia, unde previziunile meteo promit conditii optime de cursa. Aflati la inceputul unui sezon care se anunta foarte disputat si interesant, mai ales prin introducerea in premiera in calendarul competitional a 3 etape pe cele doua circuite noi din Romania, pilotii echipei spera la evolutii lipsite de incidente, unul din scopurile declarate fiind clasarea pe podiumul echipelor la final de sezon.

Dintre cei 5 piloti ai Team33Cluj, la Serres vor concura doar Iosif, Razvan si Zoli. Emi si Ovidiu vor debuta in noul sezon doar la etapa 2 de la Brno, in luna mai. Pentru Iosif, etapa elena va reprezenta debutul absolut in lumea competitiilor moto, ceea ce il face foarte entuziasmat si dornic de a aduna cat mai multa experienta. Razvan este deja a doua oara la Serres, ceea ce il recomanda pentru o pozitie fruntasa in competitia debutantilor. Zoli va fi la prima participare cu noua motocicleta, iar necunoscutele sunt inca multe. Avand in vedere ca totul este nou in ceea ce priveste materialul de concurs, Zoli va avea nevoie de o perioada de acomodare si setare a motocicletei, ceea ce va duce la reducerea semnificativa a timpului destinat obtinerii de timpi buni pentru calificarea in cursa. Oricum, increderea in noua motocicleta este foarte mare, iar Zoli este foarte determinat sa obtina rezultate bune inca de la prima etapa.

Anul acesta Team33Cluj continua programul de sustinere a motociclistilor rutieri care doresc sa experimenteze senzatiile oferite de circuitele de viteza. Prin cooptarea lui Iosif, echipa a demonstrat ca este deschisa in fiecare sezon la acceptarea de noi membri si doreste sa popularizeze cat mai mult acest sport minunat in randul rutierilor.

Etapa 1 RoSBK 2013 va avea loc duminica, 28 aprilie, la Serres si va fi “transmisa” live pe forumul 33team.net.