Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

Podiumuri la Brno pt Team33Cluj

Etapa cu numarul 2 a Dunlop Romanian Superbike s-a desfasurat pe celebrul circuit de langa Brno, in Cehia, in 29-30 mai. Fiind o etapa atipica, desfasurandu-se in mijlocul saptamanii, etapa ceha a surprins pilotii cu o vreme mohorata, friguroasa si cu multa ploaie. Desi calificarile s-au desfasurat in conditii de asfalt uscat, cursele tuturor categoriilor au avut parte de multa apa pe pista.

Mobilizata in formula aproape completa, Team33Cluj avea sa devina surpriza acestei etape. Porniti cu dorinta de a obtine rezultate cat mai bune la toate clasele reprezentate, pilotii echipei clujene au fost precauti in calificari, locurile obtinute pe grilele de start nefiind foarte bune. Cursele insa, desfasurate pe ploaie, au schimbat radical balanta rezultatelor finale.

Zoli a asteptat mult etapa ceha pentru a-si putea pune in valoare noua motocicleta, defavorizata putin la prima etapa din Grecia. Plecat de pe locul 8 al grilei clasei SBK 1000, Zoli a tras tare pentru a se mentine aproape de plutonul fruntas format din campionul si vicecampionul en-titre, fapt ce l-a stimulat si l-a facut sa mearga in acelas timp cu cei doi din fata. Fiind un iubitor al curselor pe ploaie, pilotul clujean a reusit sa se distanteze de urmaritori si sa termine cursa pe pozitia a treia, un loc nesperat dupa sesiunea de calificari. Ajutat atat de calitatile sale de pilotaj pe ploaie cat si de sistemele de siguranta ale motocicletei, Zoli a punctat foarte bine la Brno, urcand o pozitie in clasamentul general SBK pana pe locul 4, la doar 3 puncte de locul 3. Etapele viitoare vor fi cu siguranta extrem de asteptate pentru a continua batalia pentru una din treptele podiumului final.

Clasa Rookies1000 a produs insa o cursa de mare spectacol si cu rezultate nesperate pentru Team33Cluj. Plecat de pe pozitia a doua a grilei, Iosif a reusit sa conduca cursa autoritar, realizand timpi pe tur similari cu cei ai pilotilor de la clasa regina SBK, in conditii de ploaie. Desi cu un avans urias fata de urmaritori, Iosif a tras tare pana in ultimul tur, cand la intrarea pe linia dreapta a ramas fara benzina. Adrenalina si dorinta foarte puternica de a obtine un rezultat bun l-au facut sa impinga motocicleta pana la linia de finish, in aplauzele tuturor celor prezenti, obtinand victoria de etapa in clasamentul romanesc. Razvan a avut o cursa foarte buna, reusind sa-si depaseasca adversarul direct din prima etapa, dar a fost putin mai rezervat pe suprafata uda a pistei dupa ce a experimentat cateva pierderi usoare de aderenta. Cu toate acestea, locul 4 obtinut la final aduce puncte multe in ierararhia generala a clasei rookies1000.

Ovidiu a revenit pe Brno dupa o pauza moto de peste 8 luni, ceea ce s-a simtit in sesiunile de calificari. In cursa Rookies600 insa, desi plecat de pe locul 14 al grilei, a reusit sa se concentreze si a terminat in final pe locul 3, aducand inca o cupa in vitrina echipei. Cu acest rezultat se poate gandi serios la un final de sezon foarte bun.

Asadar, cu 3 din cei 4 piloti pe podiumurile claselor la care au participat, Team33Cluj este cea mai valoroasa echipa din RoSBK dupa etapa de la Brno, reusind sa stranga cele mai multe puncte in clasamentele generale. Dupa o asemenea reusita, stacheta a fost ridicata mai sus, iar la etapele urmatoare asteptarile vor fi mult mai mari. Fiecare pilot al echipei are sansa sa termine sezonul pe podiumul clasei, ceea ce este un lucru fantastic.

Asteptam cu nerabdare etapa 3 de la Panonniaring, unde speram sa fim in formatie completa, urmand a se alatura si Emi. Pana atunci va asteptam sa fiti alaturi de noi pe forumul oficial al echipei.