Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

Rezultate excelente in Slovacia

Etapa cu numarul 4 a Dunlop Romanian Superbike s-a dovedit a fi una de succes pentru Team33Cluj. Plecati in Slovacia fara ajutorul lui Emi si Ovidiu, Zoli, Razvan si Iosif aveau target de a termina cat mai bine in zona punctelor, respectiv de a-si pastreze avantajele pe care le obtinusera la etapele precedente, in clasamentul general. Calificarile zilei de sambata au pozitionat pilotii clujeni pe locuri acceptabile ale grilei de start, atat Zoli la SBK cat si Iosif si Razvan la Rookies1000 plecand in cursa cu un bun avantaj.

Cursa clasei Rookies1000 avea sa produca si prima surpriza de proportii. Desi alearga cu un motor net inferior concurentului direct, Neacsu, Iosif reuseste o cursa foarte buna si termina pe primul loc etapa slovaca. Razvan il urmeaza pe locul 5 din cauza unor probleme tehnice, reusind totusi sa-si indeplineasca targetul propus. Cu punctele adunate la aceasta etapa, Iosif trece pe primul loc in clasamentul general provizoriu al clasei datorita descalificarii lui Neacsu, Razvan pastrandu-si locul 5 si la general.

Cursa clasei regina, SBK, avea sa fie una foarte disputata de catre pilotii romani. Intoarcerea lui Pascota in campionat avea sa rastoarne ierarhia clasamentului general, Mistode contribuind si el din plin printr-o cazatura in turul 2 al cursei. Zoli avea target sa termine imediat in spatele lui Vargolici, ceea ce s-a si intamplat, locul 4 ocupat la sfarsit fiind unul foarte bun. Cele 13 puncte acumulate aici il propulseaza pe podiumul general provizoriu al clasei SBK, dupa Cazacu si Mistode. Etapele ce vor urma vor fi foarte importante, constanta urmand a-si spune cuvantul la final de sezon.

Cu 49 de puncte adunate la Slovakiaring, Team33Cluj este din nou cea mai valoroasa echipa romaneasca, punctand puternic si in clasamentul echipelor. Urmatoarea etapa este anuntata la Motorpark Romania, prima etapa in Romania, dar se pare ca lucrarile de executie ale circuitului nu vor fi finalizate pana la data etapei, astfel incat organizatorii vor trebui sa modifice calendarul competitional. Va asteptam pe forumul oficial al echipei pentru a fi la curent cu toate noutatile privind Dunlop RoSBK si Team33Cluj