Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

2013. Urmeaza o etapa dificila la Hungaroring

Avand in vedere modificarile din calendarul competitional 2013 a Dunlop Romanian Superbike, prin care s-a renuntat la etapele preconizate a se desfasura in Romania, etapa de la Hungaroring va fi una decisiva in economia campionatului. Programata in weekendul 9-11 august, etapa a cincea va fi extrem de importanta pentru toti pilotii angrenati in cursa la titlu, atat la clasa SBK 1.000 cat si la Rookies1000. Pilotii Team33Cluj au motive in plus de a evolua fara greseala in Ungaria, avand in vedere locul 3 in clasamentul general provizoriu SBK, detinut de Zoli precum si locul 1 in ierarhia clasei Rookies1000, detinut de Iosif.

La Hungaroring, echipa se va deplasa cu 3 piloti, Zoli, Iosif si Razvan. Fiind etapa cea mai apropiata de casa, alaturi de piloti vor fi si foarte multi sustinatori care vor ajuta la atingerea rezultatelor dorite. Zoli trebuie sa-si pastreze pozitia in clasamentul general, ceea ce inseamna puncte adunate, fara riscuri inutile, rezultatul etapei fiind pe plan secund. Iosif va avea o lupta grea cu adversarii directi pentru conducerea clasamentului general in clasa Rookies1000, beneficiind totusi de un avans confortabil. Razvan mai poate inca spera la un podium de final de sezon, dar pentru aceasta trebuie sa acumuleze multe puncte la etapele ramase. Oricum, locul 5 detinut in prezent la Rookies1000 poate fi pastrat fara emotii.

Asadar ne asteapta un weekend plin, cu 3 zile de competitie si speram ca vom avea si rezultatele dorite la final. Va asteptam sa fiti alaturi de Team33Cluj pe forumul oficial pentru a beneficia de cele mai proaspete informatii.