Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

2013.Bune si rele la Hungaroring

Etapa 5 a Dunlop Romanian Superbike s-a desfasurat in 9-11 august pe celebrul circuit maghiar de langa Budapesta, Hungaroring. Asa cum preconizam, etapa urma sa fie una extrem de grea pentru pilotii Team33Cluj, in joc fiind clasamentul general al claselor SBK 1.000 si Rookies1000 din actualul sezon.

Venit ca si favorit la titlul clasei Rookies1000, Iosif a avut un weekend perfect, fiind sustinut de pe margine de foarte multi fani. Plecat din pole position in cursa clasei sale, a reusit sa-si adjudece victoria de etapa si sa fie cu un pas mai aproape de titlul 2013 la debutanti. Razvan a mers foarte bine. A reusit sa conduca chiar cursa primele tururi, dupa care a fost depasit de Iosif si apoi, in ultimul tur, de Neacsu. Rezultatul este bun si ii ofera inca sansa de a visa la un loc de podiumul final al clasei Rookies1000.

Zoli a avut poate cea mai grea etapa din cariera. Desi totul a inceput bine, cu timpi de calificare foarte buni, o cazatura stupida in antrenamente l-a facut sa nu-si mai poate utiliza bratul stang. Investigatiile medicale au infirmat prezenta unei facturi sau fisuri la cot sau antebrat, dar durerile si lipsa fortei in brat l-au facut sa nu poata continua sesiunile de calificari. Cu ajutorul calmantelor a reusit totusi sa ia startul in cursa parcurgand intreaga lungime a circuitului doar cu treapta 3 a cutiei de viteze. Pe langa acest inconvenient major, pozitia pe motor a avut de suferit, neputand prelua greutatea corpului pe bratul stang. In aceste conditii, locul 12 obtinut la final, la doar un tur distanta de invingator, este un rezultat eroic. Cele 4 puncte astfel obtinute vor conta foarte mult in economia campionatului, avand in vedere batalia care se da pentru ultima treapta a podiumului clasei SBK.

Asadar, un weekend cu bune si rele, cu rezultate fantastice dar si cu dezamagiri. Etapele care vor urma vor decide la limita clasamentul general al ambelor clase de 1.000 cc (SBK si Rookies), batalia fiind foarte puternica.

Conform calendarului actual al RoSBK 2013, urmatoarea etapa este programata pe circuitul romanesc de la Adancata – Motorpark Romania, la o data in luna septembrie, in functie de evolutia lucrarilor de construire ale circuitului. Pana atunci, va asteptam pe forumul oficial al echipei.