Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

Asteptari pe final de sezon

Desi finalul sezonului 2013 a Dunlop RoSBK ar fi trebuit disputat pentru prima data in Romania, pe primele circuite de viteza construite vreodata la noi in tara, pilotii vor bate din nou drumul Greciei, la deja traditionala etapa de la Serres. Nereusindu-se finalizarea la timp a constructiei circuitelor de la Tg.Mures si Adancata, organizatorii RoSBK au anuntat o singura deplasare in acest final de sezon, la Serres, in 18-20 octombrie, urmand sa se desfasoare o etapa dubla, cu doua manse. Avand in vedere situatia in clasamentele generale ale fiecarei clase, pilotii vor fi supusi unui adevarat test de forta, fizic si psihologic, rezultatul final urmand sa se decida, pentru multi dintre ei, in ultima etapa.

Team33Cluj are motive in plus de a aborda etapele din Grecia cu maxima seriozitate. Zoli este in prezent pe locul 3 in clasamentul clasei SBK: “Astept cu nerabdare, sper ca la sfarsit sa ma clasez pe locul 3 la general, dar constientizez ca nu va fi usor. Pentru ca este o etapa dubla, cu doua manse, daca fizic voi fi ok, cred ca o sa reusesc ce mi-am propus“. Zoli se reface inca dupa accidentul suferit la Hungaroring in etapa precedenta, dar pana la Serres spera ca va fi in forma 100%.

La Rookies1000, Iosif conduce si se simte bine in fruntea clasamentului: “La etapa de la Serres nu vreau sa risc nimic, chiar daca nu o sa fiu pe podium, nu e o problema. Vreau sa merg cat mai safe si sa raman cu rotile pe asfalt ca sa imi pastrez pozitia de lider in campionat. Sper sa fie o etapa frumoasa atat pentru mine cat si pentru colegii mei, care sper si imi doresc sa prinda si ei podiumul si sa ne bucuram toti la sfarsit“. Razvan are inca sanse reale la locul 3 al clasei destinate debutantilor cu motoare de 1000 cc: “Sunt foarte optimist legat de ultima etapa. Am inceput deja pregatirea cu o iesire la Pannoniaring, imi pregatesc motorul cat mai bine si sper sa reusesc sa ma pregatesc si fizic cat de mult pot. Imi doresc un rezultat bun cu prezenta pe podium la ambele curse. Inca mai pot visa la o clasare pe podiumul de final al sezonului si sunt putin avantajat de circuitul de la Serres pentru ca merg mai bine pe un circuit tehnic. Sper ca asfaltul nu s-a distrus de tot!“.

La aceste ultime doua etape va participa la clasa Rookies600 si Ovidiu: “Desi nu am reusit sa fiu prezent la mai mult de o etapa in acest sezon, rezultatul bun obtinut la aceasta singura participare precum si faptul ca am avut parte de antrenamente la Pannoniaring, ma fac sa fiu increzator intr-o clasare buna la Serres. Sper ca aceasta clasare sa confirme faptul ca podiumul obtinut la Brno nu a fost o intamplare“.

Avand in vedere presiunea acestui final de sezon, team manageru-ul echipei spera intr-un rezultat meritat la clasele de 1000 cc. Victor: “Am avut un sezon greu. Zoli a evoluat bine pana acuma, dar concurenta este foarte aproape. Nu putem risca nimic la Serres, podiumul de final fiind singurul obiectiv. In functie de evolutia concurentilor directi vom face strategia de cursa. Iosif si Razvan nu au avut niciun target in acest sezon de debut. Cu toate acestea, Iosif nu are voie sa piarda sefia clasamentului general la Rookies1000, iar Razvan merita sa joace totul pe cartea castigatoare, neavand nimic de pierdut. La debutanti vor fi doua curse extrem de tensionate. Ovidiu revine dupa o pauza mare. Daca isi propune o participare constanta in 2014 e bine sa faca o figura cat mai buna la aceste doua etape. Oricum, toate cursele vor fi extrem de disputate si cred ca si spectatorii si sponsorii vor avea ce vedea la Serres“.

In perioada urmatoare, echipa se va focusa pe pregatirea tehnica a motoarelor si pe antrenamentul fizic extrem de important avand in vedere cele doua curse ce se vor desfasura la un interval de doar 2-3 ore. Fiind un circuit tehnic, pilotii vor fi extrem de solicitati iar greselile vor conta enorm. Pana la plecarea in Grecia va asteptam pe forumul oficial al echipei.