Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

2013.Ultima etapa – Pannoniaring

Sezonul 2013 se apropie de final. Dupa o perioada agitata din punct de vedere organizatoric, DUNLOP Romanian Superbike isi va decide castigatorii claselor participante in competitie pe taram maghiar.  Desi se anuntau 3 etape romanesti in acest sezon, pe noile circuite de la Tg.Mures si Adancata, niciuna din investitii nu a putut fi finalizata la timp. Organizatorii au decis disputarea ultimei etape la Serres, in Grecia, dar si acest circuit a avut de suferit la nivel de calitate a asfaltului pistei, iar administratorii lui nu au putut garanta asfaltarea la timp. Asadar, ramasi fara optiuni in zona balcanica, pilotii romani se vor deplasa pentru ultima etapa din 2013 in Ungaria, pe circuitul Pannoniaring, in 12-13 octombrie. Desi se dorea o etapa dubla, cu doua manse, acest lucru nu a putut fi rezolvat cu co-organizatorii austrieci, astfel incat romanii vor avea o batalie decisiva cu o singura sansa pentru a obtine cel mai bun rezultat.

Team33Cluj se va deplasa in Ungaria in formatie completa. Ovidiu revine in echipa dupa o pauza competitionala mare, dar este motivat si doreste sa faca o figura frumoasa la clasa Rookies600. Locul 3 ocupat in etapa de la Brno il recomanda pentru o pozitie fruntasa si la Pannoniaring. Razvan si Iosif vor face spectacol in Ungaria. Singurul scenariu prin care Razvan va putea urca pe treapta a treia a podiumului clasei Rookies1000 fiind castigarea cursei, cu Iosif pe locul 2. Astfel Iosif si-ar adjudeca titlul de campion Rookies1000 fara emotii, iar echipa ar avea doi piloti pe podiumul clasei. Zoli este obligat la un rezultat bun, in fata concurentilor directi Popescu si Soros, locul 3 la general in clasa SBK fiind singurul obiectiv al acestui sezon.

Ajutati de sponsori si parteneri, pilotii Team33Cluj vor incerca sa nu dezamageasca si sa incheie sezonul 2013 cu cel mai bun rezultat intre echipele romanesti. Va vom tine la curent cu toate noutatile etapei finale RoSBK prin intermediul forumului oficial al echipei.